Espresso na ledu se smetanou

Snad nejjednodušší a přitom lahodná a osvěžující varianta ledového kávového nápoje. Příprava je naprosto jednoduchá.

Potřebujeme:ledová káva

  • vychlazenou menší sklenici
  • espresso
  • asi 30 ml smetany

Postup:

Do sklenice vložíme dvě kostky ledu. Na ně necháme natéci espresso, které se postupně ochlazuje a led se rozpouští. Zalijeme trochou smetany a podáváme.

Lucie

About kavovezrno

Jmenuji se Lucie Zábranská a mým velkým koníčkem je káva a kavárničení. Svoji první kavárnu jsem otevřela v roce 2014 v malém městě na Jižní Moravě. Druhou kavárnu jsem začala provozovat o čtyři roky později v Brně. Začínala jsem s nulovými znalosti této oblasti a s půjčkou. Obě kavárny se staly úspěšnými a hojně navštěvovanými. Na mém webu najdete najdete zkušenosti, které jsem nasbírat za několik let v oboru.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *