Espresso tonic

Kávomilci nemohou žít bez kávy, ať je venku deset pod nulou nebo třicet nad. V tom druhém případě máme často chuť na kávu, která osvěží a zchladí rozpálené tělo. Právě proto vzniklo espresso tonic, dokonalá kombinace hořkosti, kyselosti a sladkosti v jednom. Kdo neochutnal nepochopí.

Potřebujeme:

  • sklenici
  • hrst ledu
  • asi 1 dl toniku
  • espresso (nebo dvojité espresso)

Postup:

Do sklenice nasypeme led.

espresso tonic

Zalijeme tonikem.

espresso tonic

Připravíme espresso, které pomalu nalijeme na tonik s ledem. Vytvoří se dvě krásně oddělené vrstvy.

espresso tonic

Lucie

About kavovezrno

Jmenuji se Lucie Zábranská a mým velkým koníčkem je káva a kavárničení. Svoji první kavárnu jsem otevřela v roce 2014 v malém městě na Jižní Moravě. Druhou kavárnu jsem začala provozovat o čtyři roky později v Brně. Začínala jsem s nulovými znalosti této oblasti a s půjčkou. Obě kavárny se staly úspěšnými a hojně navštěvovanými. Na mém webu najdete najdete zkušenosti, které jsem nasbírat za několik let v oboru.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *